NYÁRI SZÜLÉSFELKÉSZÍTŐ 2022.

KÉSZÜLJ, HOGY A SZÜLÉSED POZITÍV TAPASZTALÁS LEGYEN!

Egy hónapos, 5-alkalmas (élő-online, de rögzítésben is elérhető)
szülésfelkészítő Gáborjáni Réka perinatális szakértővel.

Sajnos a nők legnagyobb része fél a szüléstől! A várandósságuk heteit belengi a kétely, a szorongás – nem bíznak abban, hogy képesek szülni, főleg, hogy képesek jól és szépen szülni!

Vannak persze, akik hisznek a szülés átalakító minőségében: abban, hogy a szülés néhány órája is már életre szóló változásokat hoz egy nő életében. Felszabadítja őt a gátlásaitól, életrevalóbbá, döntéskészebbé teszi őt az az erő, ami a szülés közben elárasztja őt, de nem biztosak abban, hogy vajon hogyan is adhatnák át magukat ennek az erőnek felszabadultan, félelem nélkül?

A szülésünk túl fontos esemény ahhoz, hogy a csak úgy a véletlenre bízzuk. Készülj a szülésre, és az azt követő gyermekágyas időszakra! Töltekezz az informálódás és tudás adta természetes, női önbizalommal!

2 PERC A MAJD 18 ÓRÁBÓL

MILYENEK IS A ZOOM ELŐADÁSOK?
KUKKANTS BELE AZ ALÁBBI KIS RÉSZLETBE!

Ha kellő információkkal vértezed fel magad, akkor lelkileg is megerősödsz!

Minél többet tudsz a tested és a babád kapcsolatáról, annál inkább tudtok szülés közben is majd együttműködni.

Minél inkább ismered a tested, annál inkább bízol benne, és abban a lenyűgöző csodában, ami minden nő veleszületett képessége és joga, és amivel a szülés megajándékozhatja őt és az egész családját.

Ne hagyd, hogy az ismeretlentől való félelem, és a sok “mi lesz akkor, ha…” kérdés elszakítson ettől a lehetőségtől!

ÉVENTE ÖTSZÖR,
CSÜTÖRTÖKÖNKÉNT 16:30-TÓL ÉLŐBEN,
DE RÖGZÍTÉSRE KERÜL MINDEN TALÁLKOZÓ.
EZEK AZ UTOLSÓ CSOPORTBABA MEGSZÜLETÉSÉIG
ELÉRHETŐEK A RÉSZTVEVŐK SZÁMÁRA.

Az 5 Zoom Találkozós tanfolyam során online találkozunk, melyeken az otthonotok kényelméből vehettek részt (egyedül vagy a partneretekkel).  Ezt a formátumot a hagyományos képzéshez képest megtámogatja:

 • egy sokkal intenzívebb otthoni, folyamatos online kísérés is,
 • privát Fb-csoportos mindennapos bejegyzések,
 • napi kérdezz-felelek lehetőség (nincs olyan hogy rossz, vagy “buta” kérdés – állok rendelkezéstetekre),
 • plusz egy komoly, több, mint 200 oldalas jegyzet,
 • további pdf anyagok,
 • és nem utolsó sorban mp3-as (kismama légzésmeditációs) hanganyagok is.

LEGKÖZELEBB:

2022. JÚNIUS 9. – JÚLIUS 7.

1656599400

  days

  hours  minutes  seconds

until

UTÁNA:

2022. szeptember 15. – október 13.

TI MONDTÁTOK:
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Elolvastam 3 db, jó vastag könyvet a szülésről, a testi és lelki folyamatokról, már több hónapja járok ingyenes szülésfelkészítésre is, de hogyha bárkinek ajánlanom kéne egyet, ami a leghasznosabb és legösszetettebb volt, az biztos, hogy Réka szülésfelkészítője lenne.
Gy. Panka

Sziasztok!

Gáborjáni Réka vagyok, az egyik legrégebbi, független szüléskörnyéki konzulens és coach, szenior kismamajóga oktató. ill. a JógaSzülés™ testfókuszú szülésfelkészítő program kidolgozója.

Nagy örömömre szolgál, hogy 25 év tanítási, ebből több, mint 18 év kismamajóga oktatási és dúlai munka tapasztalatával a hátam mögött megoszthatom veled mindazt, amit a gyerekvárásról, a szülésről, a szülőségről és mindezek megsegítésére pedig a jógáról és annak a várandósság időszakára alkalmazott változatáról tanultam!

Nem kérdés számomra mindezek után, hogy mennyire fontos a készülés a szülésre és az utána való szülőségre! Anyukák ezreinek történetét ismerve tudom, hogy milyen minőségi ugrás tapasztalható, ha egy nő nem átmenet nélkül, hanem női sorstársak körében, értő, bölcs asszonyok kíséretével léphet át ezen a lányságból anyaságba vezető életkapun.

Ez a munkám lényege: egy organikus felkészülési folyamat fontosságát hangsúlyozni, képviselni, és segíteni mindazoknak a várandós mamáknak, akik erre igényt is tartanak!

TI MONDTÁTOK:
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
2 hónapja szültem és túlzás nékül, nem telt el azóta nap, hogy ne emlegettem volna hálával teli szívvel Rékát. Nem csak testben, hanem lélekben és tudásban is maximálisan felkészített a szülésre, és a gyermekágyi időszakra, sőt mondhatni ezeken túlmenően is hasznos tanácsokkal látott el bennünket. Jó volt megismerni más kismamákat is, akikkel azóta is tartjuk a kapcsolatot, immár babákkal a karjainkban. Nagyon jó szívvel ajánlom mindenkinek a szülésfelkészítőjét és jógaóráit egyaránt. Egyedül azt sajnálom, hogy olyan gyorsan elszállt az az idő. Még jó, hogy vannak női programjai is – nagyon várom, hogy újra becsatlakozzak valamilyen programra, mert már hiányzol, Ráka! 🙂
N. Mariann

NEMCSAK FEJBEN,
TESTBEN IS
KÉSZÜLÜNK!

A SZÜLÉSFELKÉSZÍTŐM A KISMAMA JÓGA PROGRAMCSOMAGGAL EGYÜTT LESZ IGAZÁN TESTFÓKUSZÚ!

NEMCSAK “EGY” KISMAMA JÓGA
HANEM PROGRAMCSOMAG

minden héten 2x másfél órás (blokkokra bontható) kismama jóga alkalom és plusz anyagok, lehetőségek.
Az anyagok mindig 7 napig elérhetőek, meghallgathatóak, vagy újranézhetőek.

Az online órák (üdvözletes) elterjedésével sajnos nem jár feltétlenül együtt a valódi megtámogatottság érzése, amire kismamaként (bár nem csak akkor) annyira szükségünk van. Ez az oka, hogy az eredeti, csak közös online jógázás opciót további elemekkel is bővítem.

Heti két gyakorlás is elérhető a programcsomagban, méghozzá azért, mert sokan szeretjük a változatosságot – én pedig azt, ha hetente nem csak egyszer gyakoroltok!

Az egyik óra ráadásul interaktív, élő (Zoom), melyet rögzítésben is megkaptok, a másik pedig egy korábbi óra felvétele.

TI MONDTÁTOK:
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Szívből ajánlom Réka félkészítőjét, nagyon sokat kaptam tőle! A rengeteg hasznos információ segített a gondolataimat rendezni, biztonságot adott, és ezzel együtt kéz a kézben kapott hatalmas támogatást a lelki részem is: a biztonságos tér, Réka személyes hiteles az megélt történetei..ez magával hozta az igazi lélekig ráhangolódást, elmúltak a görcsök amik bennem voltak a szülés kapcsán,és magával hozta a kíváncsi várakozást.Nem választhattam volna jobb felkészülést erre az életre szóló élményre.
K. Zsófia

JELENTKEZÉS 2+1 LÉPÉSBEN

1. Jelentkezési űrlap kitöltése
2. Bankkártyás fizetés itt a honlapomon
+ 1 Bármilyen kérdésed lenne, írj e-mailt!

NÉHÁNY TÉMA A SOK KÖZÜL

INTRÓ – KÉSZÜLÉS A SZÜLÉSRE

Praktikus – a szülés “modern” oldala: szülési terv, a szülés helyszíne, orvosok, szülésznők, dúlák, bábák. Belső készülődés a várandósság alatt: saját kérdéseink, szorongásaink, történeteink, anyai lelki hagyatékunk.

TEST ÉS ELME A SZÜLÉSNÉL.

A szülés folyamata dióhéjban: testi és lelki történések a vajúdás alatt, szülési masszázs, aktív szülési pozíciók, aromaterápia. Izomkontroll.

AZ ÉLET LEHELLETE: LÉ(LEK)ZÉS

Tudatos légzés nem azonos a légzés “technikával”! A légzés ereje: a legfontosabb energiafelvételi mód. A légzés idegrendszeri és érzelmi hatásai, funkciói: hogyan használjuk tudatosan. Légzésmeditációk otthonra.

FÁJDALOMKEZELÉSI TECHNIKÁK JÓGÁVAL

Mi a fájdalom? Mi a viszonyom a fájdalomhoz? A fájdalom és a szégyen csapdája. Nézzünk farkasszemet! Hogyan lovagoljam meg a hullámokat?

AZ ELSŐ 40 NAP ÁLDÁSA

Miért fontos készülni az első 6 hétre? Praktikus teendők. Az első napok otthon. Koma-tál és modern verziói. Mit tehet egy szévadár (segítő barátnő, családtag). Miért jó együtt és nagyrészt kis családi körben maradni, nem túl hamar aktivitásba csapni? A családi dinamika újrarendeződése.

SZOPTATÁSI ALAPOK

Az első percek a szülés után, az “arany óra”, az elsődleges kötődés. Újszülötti ellátások. Az első napok szülés után. Szeparációs (elválási) szorongás. A baba első napjai. Az első szoptatások. Hasznos telefonszámok, kapcsolatok, linkek.

JÁTÉKOS KISMAMA KVÍZ

Vajon tudsz eleget a szülésről?

Nyilván, még ha az összes válaszra is helyesen tudod a választ, akkor is bőven van lehetőség a tájékozódásra.
Azzal együtt, ha van kedved, nézz rá, hogy a legalapvetőbb infókkal mennyire vagy tisztában?

Az alábbi gombra kattintva eléred a kérdőívet:

Ha kérdésed lenne, keress meg bátran!

reka
@jogaszules.com


FIGYELEM!
A régi @t-online email cím már nem él!

ÁRAK

5-ALKALMAS,
ÉLŐ + RÖGZÍTETT
ONLINE
SZÜLÉSFELKÉSZÍTŐ

4-HETES
KISMAMA JÓGA PROGRAMCSOMAG
+
SZÜLÉSFELKÉSZÍTŐ


SZAKIRÁNYÚ KÉPESÍTÉSEIM:

Ez persze nem az összes.
BŐVEBBEN IDE KATTINTVA
arról olvashatsz, hogy az elmúlt 23 évben hol és mit is tanultam a perinatális témában.

TI MONDTÁTOK:
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Online vettem részt Réka szülésfelkészítő foglalkozásán és nagyon örültem a lehetőségnek. Ő számomra egy olyan mentor, aki tényleg nagy tapasztalattal és őszinte szeretettel segíti a kismamákat. Mind a testi, mind a lelki felkészülés kapcsán sok hasznos tanáccsal látott el. Nem csak a leendő anyukák, de a leendő apukák számára is tud segítő ötleteket adni akár a várandósság, akár a szülés, akár a gyermekágyi időszak kapcsán. Mindenkinek csak ajánlani tudom! 🙂
K. Anna

HALLGASS BELE A KISMAMA RÁDIÓ PODCAST HANGANYAGAIBA!

Ez csak a legutóbbi néhány adás.
A KISMAMA RÁDIÓ oldalon több epizódot is találsz, és ott ezeket írásban is olvashatod.

Találd meg a ritmusod szülés közben! KISMAMA RÁDIÓ – Gáborjáni Réka dúlával

A szülés és a vajúdás óráiban a nők gyakran találnak a rá a saját ritmusukra – sőt mondhatjuk, hogy rítusukra, vagy akár szülési rituáléjukra… Mit is jelent ez? Kismama Rádió podcast – hanganyag.
 1. Találd meg a ritmusod szülés közben!
 2. Három fontos kérdés szoptatásra készülve
 3. A szülés kiírt napja – mi a baj vele?
 4. A gyermekágy régen és most
 5. A membránseprésről