Isten hozott!

Köszönöm, hogy érdeklődéseddel megtiszteled honlapomat!

Nagy örömömre szolgál, hogy mint Magyarország egyik legrégebbi, szenior kismamajóga oktatója, 20 év tanítási, több, mint 12 év kismamajóga oktatási és dúlai tapasztalatával a hátam mögött megoszthatom veled mindazt, amit a gyerekvárásról, a szülésről, a szülőségről és mindezek megsegítésére pedig a jógáról és annak a várandósság időszakára alkalmazott változatáról tanultam!

2013_09_02_reka_lia_wider
Legkisebb lányommal, Liával

Munkám alapjaként szolgál az a személyes és intenzív tapasztalás,  amit  várandósságaim alatt, természetes szüléseimkor megéltem, illetve amit azóta is nap mint nap a három lassan kamaszodó, gyönyörű gyerek édesanyjaként is élvezhetek.

Nem kérdés számomra mindezek után, hogy mennyire fontos a készülés a szülésre és az utána való szülőségre! Anyukák százainak történetét ismerve tudom, hogy milyen minőségi ugrás tapasztalható, ha egy nő nem átmenet nélkül, hanem női sorstársak körében, értő, bölcs asszonyok kíséretével léphet át ezen a lányságból anyaságba vezető életkapun.

Manapság előfordulhat, hogy egy autóvezetési vizsgára is több időt fordítunk, mint a szülés és a szülőség lényegesen élesebb “kanyaraira” való felkészülésre. De régen a lányok egész életükben az anyaságra készültek, még ha nem is modern felkészítő tanfolyamok formájában.

Ez a munkám lényege: egy organikus felkészülési folyamat fontosságát hangsúlyozni, képviselni, és segíteni mindazoknak a várandós mamáknak, akik erre igényt is tartanak!

TOVÁBB –>


CSOPORTOS ÓRÁK:

  • SZÜLÉSFELKÉSZÍTŐ – elméleti, 6-hetes tanfolyam (kéthavonta): KEDD 16.00 – 18.30 Legközelebb indul: 2015. szeptember  8., november 3.). További részletek a “Tudatos Várandósság” SZÜLÉSFELKÉSZÍTŐ oldalon olvashatók.
  • KISMAMAJÓGA – gyakorló órák időpontjai (nyáron is folyamatosan): SZERDA 9.00 – 11.00 és/vagy SZERDA 16.30 – 18.30. További részletek a KISMAMAJÓGA oldalon olvashatók.
  • BABA-MAMA AJURVÉDA – babamasszázs + a baba-mama alkatok, és azok kombinációinak megértése és alkalmazása a harmonikus csecsemőgondozás érdekében. Mindig 2x KEDD 16.00, + 3x CSÜTÖRTÖK 16.00 (átfedés a szülésfelkészítővel!). Legközelebb indul: 2015. október 6. (K), 8. (CS), 13. (K), 15. (CS), 22. (CS). 2015. november 24. (K), 26. (CS), december 1. (K), 3. (CS), 10. (CS).

EGYÉNI SZAKTANÁCSADÁS:


Jelentkezés: jogaszules@t-online.hu

ÁRAK, HELYSZÍN további részleteiről IDE KATTINTVA olvashatsz.


AJÁNLOM:

Férjem BABY PIANO – Babazene CD-jét, melyet a stúdióban személyesen lehet megvásárolni. Részletek (a zeneterápiáról is) IDE KATTINTVA olvashatóak.