DÚLAI KONZULTÁCIÓ (egyéni felkészítés)

Makhult Gabi JógaMama festménye: Sári szopizik a kendőben
Makhult Gabi JógaMama festménye: Sári szopizik a kendőben

Igény szerint, személyes egyeztetés alapján.

A konzultáció általában egy másfél – két órás beszélgetés. A találkozás fő célja az orientáció és a fókuszálás, tehát segítek megtalálni, hol vannak azok a (szüléssel kapcsolatos) egyéni pontok, kérdések, melyek a legtöbb felkészülést igénylik majd. Sok kismama első körben azt sem tudja, merre is induljon, kihez forduljon.

A találkozó (egyéni vagy páros)  20.000.- Ft, melyben a találkozó után e-mailben elküldött szülésfelkészítő jegyzet ára is benne foglaltatik..

Ez általában elegendő is szokott lenni, de ha mégsem, akkor a folytatás lehet egyéni vagy csoportos. A legtöbbször a személyes kérdések átbeszélése után elegendő az általános, csoportos szülésfelkészítő. Erről bővebben a SZÜLÉSFELKÉSZÍTÉS oldalon.

Ha a szüléssel kapcsolatban mélyebb, lelki gyökerű kérdések húzódnak, javasolni szoktam a Bach virágterápiás beszélgetést, ahol a szülés kapcsán, de főleg az érzelmi visszahúzóerők kibogozására koncentrálunk, melynek végén a  kismama egy virágcsepp keverékkel mehet haza. A BACH VIRÁGTERÁPIÁS KONZULTÁCIÓRÓL ITT lehet bővebben olvasni.

Jelentkezés – további érdeklődés:

jogaszules@t-online.hu


SZÍVES AJÁNLÓ:

KONZULTÁCIÓKAT ÁLLANDÓAN TARTOK, DE AKTÍVAN MOSTANSÁG NEM JÁROK SZÜLÉSEKRE, TEHÁT LEGKEDVESEBB KOLLÉGANŐM CLEASE PIROSKA DÚLAI SZOLGÁLATAIT AJÁNLOM A LEHETŐ LEGNAGYOBB LELKESEDÉSSEL:

www.piroskocos.hu