GYERMEKÁGYAS MŰHELY

“A 10. HÓNAP” / AZ ELSŐ HAT HÉT

GYERMEKÁGYAS TANFOLYAM VÁRANDÓSOKNAK (BABA-MAMA AJURVÉDA) JEGYZETTEL

maxresdefault(1)_1024

Kb. kéthavonta indul új csoport. Kérlek a főoldalon, vagy az oldalsávban nézd meg a legfrissebb időpontokat!

JAVASOLT (de nem kizárólagos) csatlakozás ideje: utolsó harmad, kb. a várandósság 25. hetétől.

Tömör tematika: posztnatális regenerálódás, jóga és légzőmeditációk, medencealapi torna az első otthoni hetekre, diéta + sok tapasztalat és anyai bölcsesség: önmagunk és kisbabánk gondozása, a babánk könnyebb megértése ajurvédikus szempontok segítségével, a baba-mama alkatok, és azok kombinációinak megértése és alkalmazása az új, közös élet harmonikus indulása érdekében.


IDŐPONTOK:

Kb. kéthavonta, mindig egy fél nap, szombaton.

Aktuális időpontokat mindig IDE KATTINTVA találod.


ÁR:

A félnapos workshop ára jegyzettel: 15.000.-

Kedvezmény / kombinált bérletek:
Az  ÁRAK oldalon többféle bérlet közül is választhatsz.

Előzetes bejelentkezés szükséges! Kérlek, írj a jogaszules@t-online.hu e-mailcímre mindenképp, mielőtt először jönnél!


“UTÓSZÓ”:

Nagyon fontosnak érzem a felkészülésnek ezt a témáját, ahol (szokásomhoz híven) az elméletet gyakorlattal kombinálom. Tapasztalatom szerint a kismamák félnek a szüléstől, ezért arra nagyon is sok figyelem kerül, de a szülés utáni időszak gyakran elfelejtődik, mintha azt mondanánk, “ha már megszültem, mindent túlélek….” Túlélni igen, biztos túléljük ezt az időszakot. De hogyan?! Vajon sikerül-e ténylegesen megélni ezt az intenzív időszakot nyitottan, szépen, még ha fáradtan is, de lelkesedéssel, sőt kényeztetéssel? A tanfolyam célja, hogy több időt tölthessünk a baba megszületése utáni ÚJ ÉLETRE való ráhangolódással.

Mindezt kis létszámú csoportban, sok beszélgetéssel, kérdéssel, válasszal, nevetéssel, időnkénti filmnézéssel. Használd a női kör, a sorstársi közösség erejét! Nem kell, hogy egyedül menj végig az utadon, még ha az a sajátod is! Tanuld meg, hogyan kérj segítséged! Tanuld meg elfogadni önmagad – ha téged elfogadó közösségben vagy, ez Neked is könnyebben megy!


Ezekben a kurzusokban 3 gyerek anyukájaként,  közel 20 év JógaSzülés kismamajóga tanítási és dúlai konzultációs tapasztalatomat osztom meg veletek, illetve mindazt, amit dr. Gondos Anna személyes terápiája és szülésfelkészítői során (2000-ben), amit Francoise B. Freedman Birthlight módszeréből (2002-ben), Pam England Birthing From Within c. könyv szerzőjének személyes mentorálásából (2003-tól) és Tarn Taran Kaur Khalsa Conscious Pregnancy módszeréből (2011-ben), Horváth-Kovács Diána remek ajurvédikus babamasszázs tanfolyamai során (2015-ben) tanultam én magam is.


A SZÜLÉSFELKÉSZÍTÉS ELMÉLET. HA GYAKORLATBAN IS SZERETNÉL TALÁLKOZNI AZZAL, AMIRŐL A FELKÉSZÍTŐN BESZÉLGETÜNK, GYERE EL A  JógaSzülés© KISMAMAJÓGÁRA IS.

ERRŐL IDE KATTINTVA OLVASHATSZ.

Jelentkezés – Érdeklődés:

jogaszules@t-online.hu