JógaSzülés – előleg

Reka_2019_round_2_jpgSziasztok!

A kurzusaimra való feliratkozást, jelentkezést csak előleg megfizetése után tudom biztosítani!

 


AZ ELŐLEG RÉSZLETEI:

Feltételek:

Az előleg vissza NEM térítendő – jelzése részedről annak, hogy a csatlakozási szándékod komoly (vis major, komoly egészségügyi probléma, stb. esetén természetesen egyeztethetünk, és ha nyomós a visszalépésed oka, akkor az előleget visszautalom – de csak akkor).

Az előleg fejében vállalom természetesen, hogy a kurzust megtartom és azon a helyed biztosítom. Ha valami miatt (ilyen még nem fordult velem elő, de mégis) nem tudnám megtartani a tanfolyamot, az előleget természetesen visszautalom.

Egészségpénztárakkal a cégünk nem áll szerződésben.

Fizetés, számlázás:

1.  Az előleg befizetésének legegyszerűbb módja az alább található PayPal gomb megnyomásával történő bankkártyás fizetés. Ha lehet, ezt a lehetőséget válasszátok, mert gyors és egyszerű, a nyugtázás, számlázás automatikus és azonnali.

  • Ha PayPal fiókkal rendelkezel, akkor a fizetés csak egy gombnyomás. Figyelem: ha céges számlát kérsz, akkor ne a privát PayPal fiókodból fizess, hanem válaszd a számla elkészítése lehetőséget a felugró ablak alján, ahol lehetőséged lesz a céges adatok megadására.
  • Ha nincs PayPal fiókod (vagy céges számlára van szükséged), akkor a felugró ablak alján a számla kiállítása gombra kattintva lehet megadni a számlázási adatokat megadni.

 VAGY:

2.  Ha ez semmiképp nem menne, akkor banki átutalással is rendezhető az előleg, de ebben az esetben a számla kiállítása nem automatikus. Emiatt e-mailben kérem jelezni, hogy az átutalás megtörtént. A banki átutalásodról pár napon belül e-mailben nyomtatható Pdf-es számlát küldök.

Ha cégre kérnél számlát: Ha cég számára adatokat kell, hogy megadjak, azt kérem az átutalás közleményébe beírni, és biztonság esetére az e-mailben is megadni. Ennek hiányában csak névre lesz a számla kiállítva. Mns egyéb oktatásról (Teáor 8559) jogosult a cégem ÁFAMENTES számlát kiállítani.

20191102_135330_0000Cégadatok utaláshoz:

Férjemmel közös cégünk neve: VD 50 Kft.
Címe: 1013 Bp. Pauler utca 14.
Bankszámlaszám: Sberbank 14100251-18242749-01000000
Adószám: 24116848141
Cégjegyzékszám: 01 09 991230

Az utalás közleményébe kérlek add meg a számlázási adatokat (amennyiben neked ez fontos).

Ha bármi további kérdésed lenne a jogaszules@t-online.hu emailen érsz el.

Szeretettel várlak,

Réka

 


Téli szülésfelkészítő – előleg

Hat alkalmas interaktív előadás sorozat, amely kiegészíti a Kismama Jóga órák gyakorlat orientáltságát.

10 Ft