MI A JÓGASZÜLÉS?

prenatalyoga_collageA JógaSzülés egy finom és holisztikus (tehát úgy testi, mint lelki-érzelmi, illetve mentális) felkészülés a szülésre és az anyaságra, mely során közös erővel azon dolgozunk, hogy a várandósság időszaka mind testi, mind lelki értelemben a lehető legpozití­vabb és egészségesebb legyen a leendő édesanya és a pocakban lakó kisbaba számára.

A módszer mára már többféle lehetőséget is kínál: az évek során egyértelművé vált számomra, hogy a jóga mellett nagy a szükség (a készülődő várandós anyukákban pedig az igény) jóga mellett szülésfelkészítő tanfolyamokra is.

Ezt az igényt kielégítendő dolgoztam ki az ún. JógaSzülés – Tudatos Várandósság Programot, mely ötvözi a hetenkénti rendszeres közös jógázást, a sorstársi közösségben történő beszélgetéseket, az időnkénti (egy vagy két alkalommal történő) szülésfelkészítő tanfolyamokkal, illetve a folyamatosan, és igény szerint elérhető személyes dúlai konzultációkkal.

Mindezek természetesen egymástól függetlenül is igénybe vehetőek, de együtt adnak ki egy egészet.

A felkészüléscsomag alapját egyfelől a modern szülészeti ismeretek, másfelől a várandósság-, és a szüléskísérés bábai modellje, illetve a jógahagyományok által megőrzött, a nőkre és a nőiségre, a férfi és női együttélésre-házasságra, a fogantatásra, várandósságra, a szülésre, és a szülés utáni időszakra vonatkozó ősi tanítás és tudás adja.

TOVÁBB –>

Jelentkezés – Érdeklődés:

jogaszules@t-online.hu