ONLINE FIZETÉS

Banki átutalásos fizetési lehetőség is elérhetővé vált (ennek nincs plusz költsége)!
Akinek megfelel, inkább azt a fizetési módot ajánlom.

A banki átutalás adatait jelentkezés után küldöm.


2020. őszén családommal Angliába költöztünk, így mostantól fizetni PayPal-en keresztül tudtok, bankkártyával.

A fizetéshez NEM szükséges PayPal fiókot nyitnod – ebben az esetben valamelyik kis színes bankkártya szimbólumra kattintva tudsz továbblépni a fizetéshez.

Persze, ha már van PayPal fiókod, akkor a szürke PayPal gombra kattintva használd azt nyugodtan.


ONLINE KISMAMA JÓGA (élő + rögzítve) BEUGRÓS (1 alk.): 3.000.- Ft (+ 300.- Ft PayPal költség)

Szerdánként 9:00-11:00 élőben. A rögzítést IS megkapod, a rögzítés linkje egy hétig érvényes. Ha nem tudsz részt venni az élőn, AKKOR is jelentkezhetsz, és a rögzítés számodra is elérhető 1 hétig. Fizetni bankkártyával, vagy utalással is lehet, ez esetben válaszd ki a megfelelő kártya szimbólumot a Paypal gomb alatt!

3300 Ft


ONLINE KISMAMA JÓGA (élő + rögzítve) BÉRLET (5 alk.): 12.000.- Ft (+ 1.000.- Ft PayPal költség)

4-et fizetsz, 5-öt kapsz 🙂 Szerdánként 9:00-11:00 élőben. A rögzítést IS megkapod, a rögzítés linkje egy hétig érvényes. Ha nem tudsz részt venni az élőn, AKKOR is jelentkezhetsz, és a rögzítés számodra is elérhető 1 hétig. Fizetni bankkártyával, vagy utalással is lehet, ez esetben válaszd ki a megfelelő kártya szimbólumot a Paypal gomb alatt!

13000 Ft


KOMBINÁLT BÉRLET (online kismama jóga és szülésfelkészítő tanfolyam, 5+5 alkalom) élő + rögzített: 55.000.- + PayPal költség (!) (£145)

A jógaórákat a szülésfelkészítő idejéhez képest csúsztatva, vagy egyidőben IS el lehet végezni, ahogy az Nektek kényelmesebb. A Kombinált bérlet tartalmaz össz. 24 kontakt órát, plusz egy hónapnyi folyamatos online kísérést és az alább felsoroltakat: – 5 x 2 órás kismamajóga / 5 x Zoom online felkészítő alkalom / folyamatos online kísérés / egy 167 oldalas, komoly jegyzet / pdf anyagok / és mp3-as kismama légzésmeditációs hanganyagok, / privát FB csoport — Fizetni bankkártyával, vagy utalással is lehet, ez esetben válaszd ki a megfelelő kártya szimbólumot a PayPal gomb alatt!

58300 Ft


ONLINE SZÜLÉSFELKÉSZÍTŐ (élő + rögzített + extrák): 45.000.- (£120) + PayPal költség (!)

Az 5 Zoom Találkozós tanfolyam során online találkozunk, a találkozókon az otthonotok kényelméből vehettek részt (egyedül vagy a partneretekkel). Ezt a formátumot a hagyományos képzéshez képest megtámogatja: egy sokkal intenzívebb otthoni, folyamatos online kísérés is, / privát Fb-csoportos, mindennapos bejegyzésekkel, / napi kérdezz-felelek lehetőséggel (nincs olyan hogy rossz, vagy “buta” kérdés – állok rendelkezéstetekre), / plusz egy komoly 167 oldalas jegyzettel, / további pdf anyagokkal, / és nem utolsó sorban mp3-as (kismama légzésmeditációs) hanganyagokkal is. — Fizetni bankkártyával, vagy utalással is lehet, ez esetben válaszd ki a megfelelő kártya szimbólumot a PayPal gomb alatt!

47700 Ft